ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ?


Ιούν292019
 

ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΦΩΤΟ) https://www.sec.gov/news/digest/2011/dig030911.htm

ΤΟ 2018 (8 Οκτωβρίου) ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Δημήτριος Τσακώνας.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ;
“ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (PDMA)
8 Οκτωβρίου 2018
Μέσω του Edgar
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Τμήμα χρηματοδότησης εταιρειών
100 F Street, NE
Washington, DC 20549
Σχετικά με:
Ελληνική Δημοκρατία
Απόσυρση δήλωσης καταχώρησης και
μεταγενέστερης τροποποίησης σύμφωνα με το Πρόγραμμα Β
Κατατέθηκε στις 8 Μαρτίου 2011
Αρ. Αρ. 333-172670
Κυρίες και κύριοι:
Σύμφωνα με το άρθρο 477 του Νόμου περί Χρεογράφων του 1933, όπως τροποποιήθηκε (η “Πράξη Κινητών Αξιών”), η Ελληνική Δημοκρατία (η “Ελληνική Δημοκρατία”) ζητά με την παρούσα δήλωση καταχώρησης και μεταγενέστερη τροποποίηση σύμφωνα με τον πίνακα αριθ. 333- 172670, όπως αρχικά κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η “Επιτροπή”) στις 8 Μαρτίου 2011, μαζί με όλα τα εκθέματα και τις τροποποιήσεις τους (συλλογικά η “Δήλωση Καταχώρησης”), να αποσυρθούν αμέσως.
Η Ελληνική Δημοκρατία ζητά την απόσυρση της δήλωσης καταχώρισης, καθώς δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει την προσφορά που περιγράφεται σε αυτήν. Η δήλωση δήλωσης δεν έχει τεθεί σε ισχύ από την Επιτροπή και η Ελληνική Δημοκρατία επιβεβαιώνει ότι δεν πωλήθηκαν τίτλοι σε σχέση με αυτήν.
Ως εκ τούτου, η Ελληνική Δημοκρατία ζητά με απόλυτη ικανοποίηση την εκ μέρους της Επιτροπής έκδοση διαταγής για την ανάκληση της δήλωσης καταχώρισης (η «Εντολή»), η οποία θα ισχύει από την ημερομηνία της παρούσας απόφασης ή από την ημερομηνία που θα είναι εφικτή μετά την ημερομηνία αυτή. Παρακαλώ δώστε ένα αντίγραφο της Παραγγελίας στον Krystian Czerniecki μέσω φαξ στο + 49-69-4272-5210.
Παρακαλείσθε να στείλετε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα επιστολή στον κ. Krystian Czerniecki στο + 49-69-4272-5525.
Ειλικρινά δικός σου,
/ s / Δημήτριος Τσάκωνας
Δημήτριος Τσακώνας
Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής”
https://www.sec.gov/…/…/931106/00008918361800……………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

Η Rothschild ΑΝΕΛΑΒΕ “ΧΡΗΜ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ” ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!! ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! 

Η ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ....


Άρθρο 1
Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Σκοπός

1Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.


ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ


2Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου.


ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 


Άρθρο 3

Λειτουργική ανεξαρτησία

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεσμεύονται μόνο από το νόμο και τη συνείδησή τους και δεν υπόκεινται σε ιεραρχικό έλεγχο ούτε σε διοικητική εποπτεία από κυβερνητικά όργανα ή άλλες διοικητικές αρχές ή άλλον δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας.



Άρθρο 5
Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς

1. Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή εποπτεία από τον Υπουργό Οικονομικών.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ:

4. Σε περίπτωση διαφωνίας του Υπουργού Οικονομικών με τον Διοικητή της Αρχής, σχετικά με την εφαρμογή της φορολογικής πολιτικής, το ζήτημα παραπέμπεται από τον Υπουργό Οικονομικών στο Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής.


Η ΑΑΔΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ <<ΜΑΛΩΣΕΙ>> ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ!!!!


ΟΠΟΤΕ..........ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ή ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!


ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ.....


ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΟΤΑ ΠΑΡΑΔΌΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ.......ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4549/2018 ΚΑΙ ΤΟ  ΦΕΚ Β΄ 104/24.01.19 ΟΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α' ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ(Ν.4270/2014 ΑΡΘΡΟ 69α ΠΑΡΑΓ. 10) ΟΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΟΤΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ:


1) ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ  «ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΑ», ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΕΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΡΘΡΟ 80.1,7,18)


 2) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ (ΑΡΘΡΟ 80.7,9)


3) ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ (ΑΡΘΡΟ 80.19) 


 4) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥΣ (ΑΡΘΡΟ 80.14), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ........


5)ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ(ΑΡΘΡΟ 80.14) ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 15 ΑΥΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΑΡΘΡ0 80. 15,16,18)....


ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧOΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ <<ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ>> ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.....


ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ <<ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΛΗΨΕΩΝ>>  ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 81 ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΛΗΓ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ <<ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ>> ΤΥΧΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ... ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ....ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤO ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ??????????


ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:


... ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΊΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ????? 

ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ????

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ???

ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ?????? 

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΥΒΕΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ???????


ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ......


ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ...


ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΊΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΌ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...


ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ...


ΕΑΝ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ....


ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1958 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ...


ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΞΕΛΊΣΣΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ....ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ....ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΤΑ!


ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΦΕΚ) ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ:

  1. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ
  2. ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
  3. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
  4. ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ
  5. ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙ

Η Rothschild ΑΝΕΛΑΒΕ “ΧΡΗΜ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ” ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!! ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! 

Η ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ....


Άρθρο 1
Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Σκοπός

1Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.


ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ


2Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου.


ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 


Άρθρο 3

Λειτουργική ανεξαρτησία

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεσμεύονται μόνο από το νόμο και τη συνείδησή τους και δεν υπόκεινται σε ιεραρχικό έλεγχο ούτε σε διοικητική εποπτεία από κυβερνητικά όργανα ή άλλες διοικητικές αρχές ή άλλον δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας.



Άρθρο 5
Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς

1. Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή εποπτεία από τον Υπουργό Οικονομικών.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ:

4. Σε περίπτωση διαφωνίας του Υπουργού Οικονομικών με τον Διοικητή της Αρχής, σχετικά με την εφαρμογή της φορολογικής πολιτικής, το ζήτημα παραπέμπεται από τον Υπουργό Οικονομικών στο Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής.


Η ΑΑΔΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ <<ΜΑΛΩΣΕΙ>> ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ!!!!


ΟΠΟΤΕ..........ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ή ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!


ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ.....


ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΟΤΑ ΠΑΡΑΔΌΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ.......ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4549/2018 ΚΑΙ ΤΟ  ΦΕΚ Β΄ 104/24.01.19 ΟΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α' ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ(Ν.4270/2014 ΑΡΘΡΟ 69α ΠΑΡΑΓ. 10) ΟΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΟΤΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ:


1) ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ  «ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΑ», ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΕΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΡΘΡΟ 80.1,7,18)


 2) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ (ΑΡΘΡΟ 80.7,9)


3) ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ (ΑΡΘΡΟ 80.19) 


 4) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥΣ (ΑΡΘΡΟ 80.14), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ........


5)ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ(ΑΡΘΡΟ 80.14) ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 15 ΑΥΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΑΡΘΡ0 80. 15,16,18)....


ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧOΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ <<ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ>> ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.....


ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ <<ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΛΗΨΕΩΝ>>  ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 81 ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΛΗΓ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ <<ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ>> ΤΥΧΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ... ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ....ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤO ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ??????????


ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:


... ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΊΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ????? 

ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ????

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ???

ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ?????? 

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΥΒΕΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ???????


ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ......


ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ...


ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΊΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΌ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...


ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ...


ΕΑΝ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ....


ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1958 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ...


ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΞΕΛΊΣΣΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ....ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ....ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΤΑ!


ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΦΕΚ) ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

 https://esypatreon.blogspot.com/2019/06/blog-post_29.html

Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 ΤΗΛ : 2114003947

 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00

 FACEBOOK Αιγαλεω Εσυ-Αιγαλεω

 TWITTER ESY_AIGALEO

 WEB RADIO  ΑΘΗΝΑ13  ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  ΑΘΗΝΑ13

 TWITCH TV ESY_AIGALEO 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

 ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ

  ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια