ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Για τον υπουργό βρέθηκε γεννήτρια! Για τα πυροσβεστικά, όχι!



 


Οι συγκεκριμένες καταγγελίες των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της φωτιάς, δεν μπορούν πάρα να προκαλέσουν την άμεση παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δεν είναι δυνατόν να κόβεται το ρεύμα επι ημέρες την ώρα που η λαίλαπα καλπάζει, να μην μπορεί να δουλέψει το αντλιοστάσιο, ώστε να γεμίσουν τα πυροσβεστικά οχήματα με νερό.

Όταν ακούς έναν άνθρωπο στην πρώτη γραμμή της μάχης να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεκάδες πυροσβεστικοί κρουνοί τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω διακοπής ρεύματος, δεν χρειάζεται καμιά άλλη μαρτυρία για να κινηθούν οι διαδικασίες. Από την πλευρά της δικαιοσύνης.

Μιλάμε μάλιστα για ολόκληρα μερόνυχτα χωρίς ρεύμα, στο απόγειο της πυρκαγιάς!

Δύο φωτογραφίες οι οποίες, σύμφωνα με χρήστες, απεικονίζουν το μοναδικό σπίτι που έμεινε άθικτο από την πυρκαγιά που έπληξε τη Βαρυμπόμπη στην Αττική, γιατί υπήρχε πυροσβεστικό όχημα εκεί.

Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από τον ισχυρισμό ότι το εν λόγω οίκημα ανήκει στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί είναι αναληθείς, όπως αναφέρουν τα Ellinika Hoaxes, προσθέτοντας: «Ας δούμε τι ισχύει».όλες οι φωτιές θά δυναμώσουν καί κάποτε θά κατασβεσθούν από τίς δυνάμεις σύν τού καιρού βοηθούντος, αφού όπως πάντα θά έχει εκτελεσθεί τό της αποστολής της. Συνεπώς τί τό «περίεργο» πού δέν αναμενόταν; Οταν μέ τό καλό όλα θα τελειώσουν, θά πάρουν σειρά δηλώσεις αποκαταστάσεων από τούς διοικούντες, καί μομφές ανικανότητας από τούς μή.

Τό ερώτημα πάντα ήταν ένα καί όπως πάντα θά παραμείνει ένα αφού κανένας δέν ρωτά. Μέ δεδομένο τά πιό πάνω, ας ερωτηθεί αρμόδιος υπουργός, γιατί δέν προστατεύεται ο δασικός χάρτης ή μέρος αυτού κατά τίς λίγες αυτές ημέρες υψηλού κινδύνου από τούς εμπρηστές όπως οι τρέχουσες, μέ μέτρα αυξημένης ετοιμότητας αφού δέν έχουν ποτέ προλάβει ούτε μία; Τό τό επιπλέον μέτρο ελήφθη εκτός από τό τίποτα; Πού ήσαν αυτές οι αυξημένες περιπολίες επιτήρησης/διαφύλαξης εμπρησμών πού παλαιότερα ανακοινώνονταν όμως τώρα παρά την πρόβλεψη τού καύσωνα δέν υπήρξαν; Οποιοδήποτε τό κόστος προφύλαξης είναι απείρως χαμηλότερο από τό κόστος πρόληψης/αποκατάστασης αυτών. Ο κόσμος γνωρίζει τίς δυσκολίες. Όμως ούτε τήν πολύπαθη Πάρνηθα;Δίπλα μας;
Την περίοδο τή «διακεκαυμένη» άπαντες της εξουσίας ωφείλουν νά διατελούν εν εγρηγόρσει καί ουχί ποζάροντας παρά θείν ………….
Πρωθυπουργέ καλά είναι τά φαρδομάνικα αλλά είναι γιά τούς …….δεσποτάδες. 

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΔΩ 

Από αυτές καθίσταται σαφές πως το οίκημα, το οποίο εντοπίζεται στις επίμαχες φωτογραφίες, επισημαίνουν τα Ellinika Hoaxes, «ουδεμία σχέση έχει με το δικό του, στο Κρυονέρι Αττικής».   

Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερωτικές ιστοσελίδες κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες οι οποίες, σύμφωνα με χρήστες, απεικονίζουν το μοναδικό σπίτι που έμεινε άθικτο από την πυρκαγιά που έπληξε τη Βαρυμπόμπη στην Αττική, γιατί υπήρχε πυροσβεστικό όχημα εκεί.

Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από τον ισχυρισμό ότι το εν λόγω οίκημα ανήκει στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί είναι αναληθείς, όπως αναφέρουν τα Ellinika Hoaxes, προσθέτοντας: «Ας δούμε τι ισχύει».

Παραδείγματα σχετικών δημοσιευμάτων:   

Τι ισχύει:

Σε δημοσίευσή του στο Facebook, ο υπουργός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του σπιτιού του, στο Κρυονέρι.

Δύο διαφορετικά σπίτια

Μέσω γεωεντοπισμού, αναφέρουν τα Ellinika Hoaxes, βρήκαμε το σπίτι του υπουργού στο Κρυονέρι (δεξιά φωτογραφία). Ωστόσο, στο οικόπεδο του κτίσματος, δεν υπάρχει ούτε πισίνα αλλά ούτε και γήπεδο τένις. Επίσης, η οικία του κ. Σκρέκα περιβάλλεται από άλλα κτίσματα, τα οποία δεν υπάρχουν στην αριστερή φωτογραφία. 

Στο ίδιο πλαίσιο, συνεχίζουν, «εντοπίσαμε το σπίτι με την πισίνα, το οποίο παρουσιάζεται από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως οίκημα του υπουργού». Πρόκειται για κτίριο που βρίσκεται πλησίον του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης, επί της οδού Τατοΐου. 

Τέλος, προσθέτουν τα Ellinika Hoaxes, «κρίνουμε σκόπιμο να αναφέρουμε πως στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε λήψη ενός πυροσβεστικού οχήματος, το οποίο, σύμφωνα με χρήστες, βρισκόταν στην αυλή του τπουργού (αριστερή φωτογραφία). Ωστόσο, στην εικόνα με το πυροσβεστικό όχημα δεν υπάρχουν τα γειτονικά κτίσματα (1 και 2 αριστερή φωτογραφία) που υπάρχουν στην οικία του υπουργού». 

Συμπέρασμα

Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, καταλήγουν τα Ellinika Hoaxes, «καθίσταται σαφές πως το σπίτι που απεικονίζεται στις υπό εξέταση φωτογραφίες, ουδεμία σχέση έχει με το οίκημα του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, στο Κρυονέρι Αττικής».! ! ! ? ? ?

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ 







Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ : 2114003947

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00

FACEBOOK Αιγαλεω Εσυ-Αιγαλεω

TWITTER ESY_AIGALEO

BLOGGER E.SY.AIGALEO

YOYTUBE ESY.AIGALEO

WEB RADIO  ΑΘΗΝΑ13  ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  ΑΘΗΝΑ13

TWITCH TV ESY_AIGALEO

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια