ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Τζιχαντιστές γιόρτασαν το Σύμφωνο Μετανάστευσης αποκεφαλίζοντας δύο λευκές τουρίστριες

Οι Τζιχαντιστές γιόρτασαν το Σύμφωνο Μετανάστευσης αποκεφαλίζοντας δύο λευκές τουρίστριες

Μόλις 5 μέρες μετά την συνδιάσκεψη κορυφής του ΟΗΕ στο Μαρακές του Μαρόκο στην οποία 152 χώρες -μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα- υπέγραψαν το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την ασφαλή, ομαλή και τακτική μετανάστευση, βάζοντας οριστική ταφόπλακα στο μέλλον της λευκής φυλής στην Ευρώπη, μια ομάδα τζιχαντιστών αποκεφάλισε δύο τουρίστριες για να γιορτάσει το γεγονός και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους λευκούς Ευρωπαίους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι δυο Σκανδιναβές τουρίστριες, η 24χρονη Δανή Λούιζα Τζέσπερσεν και η 28χρονη Nορβηγή Μάρεν Γιούλαντ, βρήκαν τραγικό θάνατο, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στο Όρος Άτλας, του Μαρόκο, την υψηλότερη κορυφή της βορείου Αφρικής. Έναν δημοφιλή προορισμό για ορειβάτες.

«Εχθρούς του Θεού» χαρακτήρισαν τις Σκανδιναβές τουρίστριες στο Μαρόκο οι τέσσερις τζιχαντιστές εγκληματίες που πιστεύεται ότι σχεδίασαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία τους.

Τέσσερα άτομα τέθηκαν αρχικά υπό κράτηση από τις μαροκινές Αρχές. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 25 έως 33 ετών, οι οποίοι είναι ορκισμένοι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους. 13 συνολικά οι συλλήψεις μέχρι σήμερα.

Οι τέσσερις εξτρεμιστές κυκλοφόρησαν μάλιστα και βίντεο στο οποίο δίνουν όρκο πίστης στο Ισλαμικό Κράτος και στον ηγέτη του, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, πριν σκοτώσουν τις δύο κοπέλες.

Στο βίντεο, οι τέσσερις άνδρες εμφανίζονται καθισμένοι μπροστά απ’ τη σημαία του ISIS. Ο ένας από αυτούς κραδαίνει ένα μαχαίρι και μιλά για «την καταστροφή που προκαλούν τα πολεμικά αεροπλάνα της δυτικής συμμαχίας», χλευάζοντας παράλληλα τις Αρχές του Μαρόκου επειδή δεν μπορούν να τους πιάσουν.

«Το κάνουμε για τη Συρία, να τα κεφάλια των Θεών σας» λέει ένας εκ των τζιχαντιστών στο βίντεο, προσθέτοντας ότι «αυτό είναι εκδίκηση για τα αδέλφια μας στο Χατζίν», μια πόλη της ανατολικής Συρίας που ήλεγχε το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος, και ανακαταλήφθηκε από τις συριακές δυνάμεις τις προηγούμενες μέρες. 

Οι συμπαθούντες το Ισλαμικό Κράτος διέδωσαν το βίντεο της δολοφονίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας σχόλια σε ανάρτησης της μητέρας μιας εκ των δύο κοριτσιών, πανηγυρίζοντας για το θάνατο τους.

Η Μαροκινή αστυνομία έχει συλλάβει τρεις από τους τέσσερις άνδρες που εμφανίζονται στο βίντεο, όλοι τους είναι χαμηλής μόρφωσης και ριζοσπαστικοποιημένοι. 

Που είναι τώρα ο ΟΗΕ και οι 152 χώρες που υπέγραψαν την Συμφωνία των ανοιχτών συνόρων να δηλώσουν αλληλέγγυοι στους κακόμοιρους Τζιχαντιστές; Άραγε αν έρχονταν ως μετανάστες στην Ελλάδα θα τους εμπόδιζε κανείς απ’ το να κάνουν κάτι αντίστοιχο;

Οι ισλαμιστές γνωρίζουν άριστα τα σχέδια του ΟΗΕ για την φυλετική αλλοίωση των ευρωπαϊκών λαών και δεν θα διστάσουν, όπως δεν δίστασαν ποτέ, να βάψουν τα χέρια τους με αίμα για να επιτύχουν μια ώρα αρχύτερα τους σκοπούς της παγκόσμιας τζιχάντ τους.

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης βαφτίστηκε στο Αίμα..

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 







Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ : 2114003947

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00

FACEBOOK Αιγαλεω Εσυ-Αιγαλεω

TWITTER ESY_AIGALEO

BLOGGER E.SY.AIGALEO

YOYTUBE ESY.AIGALEO

WEB RADIO  ΑΘΗΝΑ13  ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  ΑΘΗΝΑ13

TWITCH TV ESY_AIGALEO

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια