ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Βίντεο-σοκ: Ξεκίνησε η εισβολή - Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περνούν ήδη τα σύνορα στον Έβρο -Η κυβέρνηση κοιμάται!

Βίντεο-σοκ: Ξεκίνησε η εισβολή - Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περνούν ήδη τα σύνορα στον Έβρο -Η κυβέρνηση κοιμάται!

Βίντεο-σοκ από τον Έβρο το οποίο τραβήχτηκε την Δευτέρα, δείχνει ότι η εισβολή των Αφγανών μεταναστών στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Στο βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί κοντά στο χωριό  Εσοχή του Ν. Ροδόπης δείχνει εκατοντάδες παράνομους μετανάστες να τρέχουν στην ελληνική γη αφού πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.Βίντεο-σοκ από τον Έβρο το οποίο τραβήχτηκε την Δευτέρα, δείχνει ότι η εισβολή των Αφγανών μεταναστών στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Στο βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί κοντά στο χωριό  Εσοχή του Ν. Ροδόπης δείχνει εκατοντάδες παράνομους μετανάστες να τρέχουν στην ελληνική γη αφού πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.


Προφανώς, το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς είναι οι «προνοήσαντες» Αφγανοί που έφυγαν από το Αφγανιστάν πριν λίγες βδομάδες, όταν άρχισαν να βλέπουν πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά και πως επίκειται η επικράτηση των Ταλιμπάν.

Τη στιγμή που μιλάμε εκατομμύρια Αφγανοί εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν με κάθε μέσο, ενώ μόνο στο Ιράν βρίσκονται, σύμφωνα με το Politico, 3 εκατομμύρια Αφγανοί μετανάστες που περιμένουν να περάσουν στην Τουρκία κι από εκεί στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα από ώρα σε ώρα αναμένεται και η πτώση της Καμπούλ των 4,5 εκατομμυριών κατοίκων, στην πλειονότητα τους φίλα προσκείμενους στους Αμερικανούς, κάτι που θα δημιουργήσει επιπλέον μεταναστευτικές ροές, αφού οι Ταλιμπάν δεν πρόκειται να τους εμποδίσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Ο ΟΗΕ, μάλιστα κάλεσε όλα τα κράτη να ανοίξουν τα σύνορά τους για να περάσουν οι Αφγανοί μετανάστες, οι οποίοι φυσικά κατευθύνονται στην Ελλάδα.πηγη



Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 







Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ : 2114003947

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00

FACEBOOK Αιγαλεω Εσυ-Αιγαλεω

TWITTER ESY_AIGALEO

BLOGGER E.SY.AIGALEO

YOYTUBE ESY.AIGALEO

WEB RADIO  ΑΘΗΝΑ13  ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  ΑΘΗΝΑ13

TWITCH TV ESY_AIGALEO

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια