ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ANUNȚ - PECIALA SIMPATIEI A mass-MEDIA PENTRU ARTEMIS SORAS

ANUNȚ - PECIALA SIMPATIEI A mass-MEDIA PENTRU ARTEMIS SORAS

PECIALA SIMPATIEI A mass-MEDIA PENTRU ARTEMIS SORAS Este foarte impresionantă încercarea constantă de defăimare legală și aprobată de Corpul Politic ELLINON SINELEFSIS Deci încă o dată declarăm cu îndrăzneală în toate direcțiile că: Nu avem nicio legătură și declinăm orice asociere cu grupuri, mișcări sau postări pe rețelele de socializare sau în altă parte, care incită și motivează în mod deschis sau ascuns, cetățenii greci la acțiuni și reacții legale sau de altă natură, legate de pandemia de Covid 19 și tot ceea ce presupune, precum şi orice altă incitare care este contrară liberului arbitru al poporului. Respectul pentru minte și liberul arbitru al fiecărei persoane, cetățean al Greciei și pretutindeni pe planetă, este Principiul nostru inviolabil. Scopul organizației ELLINON SINELEFSIS este acela de a uni toți cetățenii fără nicio discriminare pe baza sistemului VALOARI de 33 de PROTOCOLE pe care Președintele Organizației Dl. Artemis Soras vrea ca să putem stabili împreună cu toții STATUL GREC cu VALORI, PRINCIPII și LEGI DE STAT care să restabilească adevărata DEMOCRAȚIE. Strategiile de segregare și polarizare a cetățenilor aparțin partidelor și mecanismelor lor de regim, cum ar fi mass-media care le acționează ca purtători de cuvânt și execută ordine de dragul „împarte și stăpânește”. După cum vedem, asta se întâmplă în ultimele zile în buletinele de știri de televiziune ale marilor canale sistemice, cu un nou val de noroi, minciuni și calomnii al Corpului Politic al Națiunii Grece, care este manipulat artificial de mass-media. și „marii jurnaliști” ai lor, încearcă să vă conectați cu motivația pentru sau împotriva vaccinării pentru pandemia de Covid 19. De ce această țintire a lui Artemis Sorras și a ELLINON SINELEFSIS ? Poate pentru că singurul adversar de care se teme regimul de conducere este unirea grecilor? De aceea mass-media a oferit milioane pentru a-i proteja cu propaganda lor? Întotdeauna aceeași rețetă, pentru a induce în eroare cetățenii greci. Facem apel la toți cei care au răspândit știri false, au insultat și au calomniat ELLINOS SINELEFSIS și președintele Artemis Sorras să repare complet și să restabilească Adevărul Legii. 

ANUNȚ ALE REPREZENTANȚILOR ADMINISTRAȚIEI CENTRALE A REGIUNII AFACERI EXTERNE http://www.esykpdeksoteriko.com/ https://www.e-sy.gr/join/
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.










Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ : 2114003947

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00

FACEBOOK Αιγαλεω Εσυ-Αιγαλεω

TWITTER ESY_AIGALEO

BLOGGER E.SY.AIGALEO

YOYTUBE ESY.AIGALEO

WEB RADIO  ΑΘΗΝΑ13  ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  ΑΘΗΝΑ13

TWITCH TV ESY_AIGALEO

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια