ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΡΤ ΚΑΙ BONOUS 2022 04 06 KazaTZHS Baksa 1


ΕΡΤ ΚΑΙ BONOUS 2022 04 06 KazaTZHS Baksa 1
ΕΡΤ ΚΑΙ " BONOUS " Σήμερα για να έχεις εργασία και να πληρώνεσαι καλά Θα πρέπει να είσαι κομματικό παιδί μιας παράταξης της κομματικής συμμορίας που εδρεύει χρόνια τώρα μέσα στην ελληνική βουλή. Ο ιδρώτας και το αίμα του Έλληνα φορολογούμενου κατάντησαν παράνομα ΒONUS σε τσέπες κομματικών λαμογιών, Αρχισυνδικα...Ληστων, δεξιών και αριστερών Κεντρώων και Μεγα'ι'δεολογων κάθε λογής και ξεφτίλας συμφερόντων και εσύ Έλληνα περιμένεις.... και περιμένεις.... και ξανά περιμένεις όλους αυτούς να φτιάξουν την πατρίδα σου ? να φτιάξουν μία καλύτερη Ελλάδα ???.... Ως Πότε όμως θα είσαι μόνος σου αδελφέ μου ??? Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι εδώ ! είναι κοντά σου ! είναι για σένα !!! Ολοι αυτοί δεν έχουν τίποτα ... Όλα τα κόμματα χρωστάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, σου κλέβουν τον πλούτο σου η Ελλήνων Συνέλευσις δεν ήρθε για να πάρει μπόνους από τον ιδρώτα σου και το αίμα σου σου έφερε "BONUS" πολλούς ! πραγματικούς!!! Σου δίνει τη γνώση ! Σου δίνει την ευκαιρία να Ενωθείς με όλους τους Έλληνες αδελφούς σου !!! Να δηλώσει την Κυριαρχία σου ! να κάνεις αποδοχή του κληρονομικού σου πλούτου ! Να ξεχρεώσεις κάθε σου Δημόσιο ή Ιδιωτικό σου χρέος προς Δημόσιο ΑΑΔΕ Τράπεζες ταμεία και λοιπά !!! Έλα να γνωρίσεις, 400κοσιοι τοπικοί οργανισμοί σε Ελλάδα και Εξωτερικό σε περιμένουν !!!... Τι περιμένεις ???...Έλα να τους Δικασεις, να τους κλείσεις φυλακή ! να τους πάρεις ότι σου έκλεψαν, Ελα να πάρεις τη Γνώση τη Δύναμη και το Κληρονομικό σου Πλούτο !!! Έλα να διοικήσουμε ΜΑΖΙ ! την πατρίδα μας ΕΛΛΑΣ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! 


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Β2 ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.











Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ







Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ : 2114003947

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00

FACEBOOK Αιγαλεω Εσυ-Αιγαλεω

TWITTER ESY_AIGALEO

BLOGGER E.SY.AIGALEO

YOYTUBE ESY.AIGALEO

WEB RADIO  ΑΘΗΝΑ13  ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  ΑΘΗΝΑ13

 TWITCH TV ESY_AIGALEO

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

 ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

 ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια