ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος στην Αστυνομία μίλησε ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη Παν. Θεοδωρικάκος, ο καιρός για εκλογές φτάνει έτσι δεν το έχει σε τίποτα να κάνει άλλη μια προεκλογική εκστρατεία γεμάτη ευχολόγια και υποσχέσεις, αλλά και να πάρει σάρκα και οστά το επίδομα αυτό, με το κόστος ζωής στα ύψη πάλι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά ο Έλλην Αστυνομικός που είναι από τούς χαμηλά αμειβόμενος στα κράτη μέλη της Ε.Ε. Το πρώτο που οφείλει να διασφαλίσει μία οργανωμένη Πολιτεία εκτός όλων των άλλων είναι η προστασία των Πολιτών της, από τις εγκληματικές πράξεις των κακοποιών στοιχείων. Η εγκληματικότητα έχει πάρει τέτοια τροχιά πού πρέπει να ανακοπεί αμέσως, για αυτό όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο νευραλγικός τομέας πού έχει αυτή την αρμοδιότητα είναι η Αστυνομία. Τι γίνεται όμως όταν τα εντεταλμένα Αστυνομικά όργανα αισθάνονται τα ίδια ανασφαλή; Όταν τα έχει αθωράκιστα με τα ελλιπή και σάπια υλικοτεχνικά μέσα, όταν διατίθεται χιλιάδες Αστυνομικοί για φύλαξη των επισήμων, φυσικό επακόλουθο τα υποστελεχομένα Αστυνομικά Τμήματα να υπολειτουργούν. Ενώ έπρεπε να είχαν και την οικονομική στήριξη τους που θα απέτρεπαν δεύτερο επάγγελμα και την διαφθορά τους, οι απολαβές τους να είναι αντάξιες στην κατά γενική ομολογία όλων για το επικίνδυνο του επαγγέλματος, ώστε ανεμπόδιστα να αναλαμβάνουν και να εκτελούν τα καθήκοντα τους, που δεν είναι άλλα από την πάταξη της εγκληματικότητας και την διαφύλαξη του Πολίτη.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ ☎️ΤΗΛ.:690 761 1942 📧e-mail: tagoulis.esy@gmail.com

ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ Ling

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ 
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ
 ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.











Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ







Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ : 2114003947

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00

FACEBOOK Αιγαλεω Εσυ-Αιγαλεω

TWITTER ESY_AIGALEO

BLOGGER E.SY.AIGALEO

YOYTUBE ESY.AIGALEO

WEB RADIO  ΑΘΗΝΑ13  ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  ΑΘΗΝΑ13

 TWITCH TV ESY_AIGALEO

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

 ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

 ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>


RadioAthina1312345

https://athina13.radiostream123.com/





 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια