ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που δεν καταλαβατε τι εκπροσωπουν που νομιζετε οτι ψηφισατε ! ρε ελληνες γελανε ολοι κατο απ τα μουστακια τους ! !

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που δεν καταλαβατε τι εκπροσωπουν που νομιζετε οτι ψηφισατε ! ρε ελληνες γελανε ολοι κατο απ τα μουστακια τους ! !
Με τη σειρά να το δούμε ένα-ένα γιατί μάλλον οι άνθρωποι έχουνε βάλει ένα status πολιτικό Και αφού έχουν βάλει ένα πολιτικό Status πως πρέπει να είναι ο πολιτικός η πώς πρέπει να είναι ο ηγέτης ξέρουν αυτοί τώρα θα μας πούνε και μας όταν βγάζανε τον Ελευθέριο Βενιζέλο Πάρτε μία φωτογραφία του Λευτέρη του Βενιζέλου και βάλτε την μπροστά σας όταν ψήφισε ο κόσμος αυτό το στάτους αυτό το πρότυπο του πολιτικού του Ελευθερίου Βενιζέλου που πουλησε και εχασε την μιση ελλαδα η προσωπικότητα αυτή λοιπον σας κάνει αυτή την ωραία προσωπικότητα όμορφη προσωπικότητα η οποία αυτή θέλετε να αποθηκεύσετε λόγω της προσωπικότητας τα αλλα που εκαναν δεν μας ενδιαφερουν καθολου Άρα αυτό είναι ένα στατους ε ? τώρα θα είναι αγένεια να χαρακτηρίσω το Βενιζέλο μπορώ να του δώσω πολλούς χαρακτηρισμούς Αν και τους έχετε δώσει εσείς απλόχερα και μπορείτε να τους ξανά βάλετε να τους θυμηθεί ο κόσμος για να δούμε αυτό το Status που μας λένε τα ζωντόβολα αυτά τα σιωνιστικά ζωντανα Δεν είναι αυτό το στάδιο ρε παιδί μου να ξέρουμε και εμείς να ψηφίσουμε ένα status πολιτικό και αυτό το πρότυπο του πολιτικού που είναι αποδεκτό από τον κόσμο ειναι ένα πρότυπο όταν ψήφιζες τον πάγκαλο Βάλτε τον πάγκαλο φωτογραφία και πέστε μου αυτό το πρότυπο το πολιτικό πώς ψηφίστηκε από την προσωπικότητα του Από πού από το εξωτερικό του περιβλήματος το οποίο είναι άρτιο είναι όπως πρέπει είναι αυτό το Status το πολιτικό που Μάζεψε ψήφους από το κορμί του λοιπόν τον πάγκαλο Βάλτε και το Βενιζέλο μετά να βάλουμε τον κύριο Σαμαρά θα βάλουμε τον κύριο Σαμαρά αν είναι αυτό το στατόυς Βάλτε αυτούς τους δύο Πάρε τον κύριο φίλη να δω φωτογραφία Άντε τα μούτρα τους αυτά τα αφράτα τα ελληνικά τα μούτρα που εμπνέουν εξυπνάδας διορατικότητα ότι έχω πει τώρα δηλαδή τι μπορώ να προσθέσω ακομα και Βάλτε μετά εκείνη την κυρία Δεν ξέρω πώς τη λένε την που είναι σπασμένη η μούρη της έχει το χάρτη της Ευρώπης της Αφρικής δε θυμάμαι πώς τη λένε την Τασία πάρτε την Τασία λοιπόν και τα Status τα παιδιά έχουν στάτους ρε Μην κοιτάς που εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου λεγαν αυτα τα παιδιά έχουν στάτους πολιτικό ισχυρό λοιπον κοίτα τι σου λέω τώρα παρε αυτές τις φωτογραφίες ή το στάτους των και καταργησε αυτα που εχουν υπογραψει και εχουν συμφωνησει που θα εισαι υποδουλος ως που να σβησει ο ηλιος και κανε πολιτεια …….


ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που δεν καταλαβατε τι εκπροσωπουν που νομιζετε οτι ψηφισατε ! ρε ελληνες γελανε ολοι κατο απ τα μουστακια τους ! !

=========================================================================
ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ Ling

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ 
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ
 ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.











Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ







Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ : 2114003947

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00

FACEBOOK Αιγαλεω Εσυ-Αιγαλεω

TWITTER ESY_AIGALEO

BLOGGER E.SY.AIGALEO

YOYTUBE ESY.AIGALEO

WEB RADIO  ΑΘΗΝΑ13  ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  ΑΘΗΝΑ13

 TWITCH TV ESY_AIGALEO

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

 ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

 ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>


RadioAthina1312345

https://athina13.radiostream123.com/





 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια