ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts


https://ellaniapili.blogspot.com/2018/09/h-6.html

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταρρεύσει η εξουσία των Χαζάρων κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών μηνών και οι εναλλακτικές δομές δύναμης πρέπει να είναι έτοιμες εγκαίρως γι 'αυτό, σύμφωνα με τις πηγές πληροφοριών της βρετανικής ΜΙ6, “το εναρκτήριο λάκτισμα” αναμένεται να οδηγήσει σε συλλήψεις ανώτερων καμπαλιστών στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο.


Οι πηγές του Πενταγώνου, από την πλευρά τους, δήλωσαν: "Η καμπάλ είναι κουφή και τυφλή για πάνω από δύο εβδομάδες (μετά από την αχρήστευση πολλών επικοινωνιακών τους δορυφόρων), ώστε να μπορούν να συμβούν μεγάλα πράγματα μετά την επιβεβαίωση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Brett Kavanaugh".

"Ο Kavanaugh είναι έτοιμος να επιβεβαιωθεί μετά τον Yom Kippur στις 20 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα, ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump πιθανόν να στείλει μηνύματα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα για να φτάσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους και από το Twitter. " Επιπλέον, οι πηγές λένε ότι η FEMA θα ελέγξει επίσης τις εκπομπές στο σύστημα έκτακτης ανάγκης σε όλες τις τηλεοράσεις, οπότε αυτό, συνδυαζόμενο με ειδοποιήσεις κειμένου, "θα επιτρέψει στον Trump να μεταδίδει πραγματικά νέα σε πραγματικό χρόνο και να “ρίχνει” βόμβες αλήθειας".

Η ακριβής φύση του τι θα πει στον αμερικανικό λαό μέσω του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης δεν είναι ακόμη σαφής. Εντούτοις, την περασμένη εβδομάδα, οι εκπρόσωποι των τραπεζών της Ελβετίας στη Ζυρίχη, η ρωσική FSB, η MI6, η ιαπωνική βασιλική οικογένεια και μια ασιατική μυστική κοινωνία ήρθαν σε επαφή με την κοινωνία White Dragon (WDS) την περασμένη εβδομάδα. Το γεγονός ότι αυτές οι πηγές, πολλές από τις οποίες είχαν σταματήσει να έρχονται σε επαφή μετά την τρομοκρατική την πυρηνική επίθεση και τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, ξαφνικά κινητοποιήθηκαν, πράγμα το οποίο αποτελεί σαφή ένδειξη ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τεράστιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια