ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ὀ κόκκινος θάνατος, ἡ πανοῦκλα τοῦ 20ου αἰ. Κομμουνισμός !

https://www.e-synews.gr/wp/2019/10/23/kokkinos-thanatos-pano-kla-to-20oy-a-kommoynismos/Αυτοί οι “διαφορετικοί” —λόγω κομμουνισμού— άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι, γιατί η παραμόρφωσή τους από τον κομμουνιστικό κομματισμό έχει μόνιμο χαρακτήρα. Είναι παραμορφωμένοι σε βαθμό πολιτικής “αναπηρίας” και αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ απ’ αυτόν που την έχει υποστεί.
Αυτή η μεγάλη αποτελεσματικότητα του κομμουνισμού οφείλεται στο γεγονός ότι μοιάζει με θρησκευτικό “προσηλυτισμό” …Υπόσχεται “σωτηρία” μέσω κονόμας και βολέματος στους “νεοφώτιστους” …Υπόσχεται σίγουρη πρόοδο σε άχρηστους. Τα κομμουνιστικά κόμματα στην πραγματικότητα προκαλούν έναν ιδιόμορφο εξιουδαϊσμό στα μέλη τους …Ιδιόμορφο,γιατί ο κομμουνιστής όχι μόνον δρα όπως ο Εβραίος, αλλά συνδέεται και με τα ίδια προτεσταντοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας.Ο εκπαιδευμένος κομμουνιστής είναι “διαφορετικός” από τον μέσο πολίτη και μοιάζει στη συμπεριφορά με τον Εβραίο …Δεν είναι δηλαδή παράξενο που ακόμα και ως τεμπέλης και άεργος θέλει να ηγηθεί των εργαζομένων. Δεν είναι παράξενο που ακόμα και ως αγράμματος τενεκές θέλει να ηγηθεί των επιστημόνων. Είναι εκπαιδευμένος σαν Εβραίος και αυτό κάνει …Κλέβει, και φωνάζει “…κλέφτης !!” …Λέει ψέματα, κι ορκίζεται …Μαχαιρώνει, και κλαίει …Φοβάται, κι απειλεί …Οι απόλυτα ειδικοί στο να αυτοθυματοποιούνται, ακόμα κι όταν είναι θύτες …

Αυτό κάνουν οι Εβραίοι ως απόλυτα ειδικοί και αυτούς μιμούνται οι κομμουνιστές. Οι άνθρωποι αυτοί τις φυλακίσεις και τα “ολοκαυτώματα” τα έχουν κάνει “μαγαζιά” …Είναι οι απόλυτα ειδικοί στο να κάνουν τους “ήρωες” ακριβώς την ώρα που έχουν προδώσει εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν …Οι απόλυτοι χαφιέδες όταν “εξομολογούν” τους συναγωνιστές τους. Αποτέλεσμα εκπαίδευσης είναι όλη αυτή η κατάσταση και όχι κάποιο προσωπικό ελάττωμα.

Χρησιμοποίησαν τους “μολυσματικούς” Εβραίους, για να μεταφέρουν την κομμουνιστική “πανούκλα” σε όλα κράτη. Όπως τα μολυσμένα ποντίκια με την ανεξέλεγκτη μετακίνησή τους σκορπίζουν τους “ιούς” πρώτα στις φωλιές τους και μετά στο περιβάλλον τους, έτσι έκαναν και οι Εβραίοι με τις μετακινήσεις τους. Όπως τα ποντίκια των λιμανιών μπαίνουν στα διάφορα αμπάρια των πλοίων και σκορπίζουν την αρρώστια τους, έτσι έκαναν και οι Εβραίοι …”Μόλυναν” τις κοινότητες τους και μετά αυτές οι κοινότητες “μόλυναν” τις κοινωνίες οι οποίες τις φιλοξενούσαν.

Έτσι χρησιμοποίησαν οι Προτεστάντες τους Εβραίους, για να μολύνουν τα διάφορα κρατικά “σκάφη”, ξεκινώντας από το ευρωπαϊκό “λιμάνι” …Τα “σκάφη” εκείνα, τα οποία δεν ήθελαν να τα αντιμετωπίσουν σε “ναυμαχία”, αλλά τα καλόβλεπαν ως “λεία” …Τα “σκάφη” εκείνα, τα οποία θα τους ήταν εύκολο να τα καταλάβουν, εκμεταλλευόμενοι την “πανούκλα” των πληρωμάτων τους. Αυτό ήταν το όλο κόλπο: Παγίδευσαν τους λαούς, για να περάσουν μέσω των Εβραίων τον κομμουνισμό μέσα στα κράτη τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια